1
Galatasaray Forma Haberleri / Ynt: Galatasaray 2019-2020 Formaları
« : 24 Mart 2019, 11:41:20 »Gözünüzü seveyim taraftara satılanın sırtını parçalı yapın.Satış fotoğrafları sızan forma taraftar formasi maalesef
Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz
Gözünüzü seveyim taraftara satılanın sırtını parçalı yapın.Satış fotoğrafları sızan forma taraftar formasi maalesef
Pencereden kasıt Galatasaray ve Fenerbahçe'nin güncel formaları gibi, bu formalar kurala uygun yani.
Kural güzel olmuş da bu şort işi sıkıntı, o hiç iyi olmamış. Bunun tam olarak uygulanabileceğini de hiç düşünmüyorum. 100 küsür yıllık kombinler sırf UEFA paşa öyle istiyor diye bozulmaz. Gerektiği yerde zaten ayar çekiliyor, üreticiler buna uygun olarak hazırlanıyor.
Lansman tarihini bir süre ertelemiş bizimkiler. Şampiyonlukta orta kısma bayrağı da ekleyecekler galiba tanıtımda. İç Saha 30 Mayıs'a kadar tanıtılacak ama şu an tarih belli değilmiş.Bu başlı başına beceriksizlik. Şampiyonluk etkisiyle bi ton forma satmak varken yapılacak iş mi bu?
https://img.letgo.com/images/39/df/16/01/39df1601fa99c34798351dad2e07c07a.jpeg?Değildir hocam. Yaka öyle değil çünkü
bu ürün orijinal midir?
Aha resmi görseller gelmiş:
Pilav gününde oynanan gösteri maçında gsstore tasarımı özel üretim formalar giyilmiş parçalı formanın ön yüzünde desen olarak lisenin meşhur kapısı kullanılmış detay rengi beyaz ve yaka da retro tarzda arma olarakta sanırım pilav günü logosu kullanılmış beyaz forma da gayet şık parçalı detayları olan sırtın da numara kısımı arma şekli gibi oval yapılmış düz beyaz yapılıp kolaycılığa kaçılmamış numara yerinde en son kaybettiğimiz eski başkanlardan ali tanrıyarın fotoğrafı var ve arma olarak bazı store ürünlerinde de gördüğümüz siyah arma seçilmiş biraz değişik geldi bana hakeza konumu da velhasılı iki farklı güzel forma çıkmış ortaya acaba fromaları gsstore mu yapsa diye düşünmedim değil son dönem yaptıkları taraftar formaları hiç fena değil nike bu haldeyken gsstore gözüme daha da güzel geldi..
@kobe24 Bunlar kolay şeyler. Bir haftasonu bir sohbet grubu kurulur, sunumlar dosyalar hazırlanır. Ancak izlenecek yolu merak ediyorum ben. Sunum hazırladık, dosyaladık. İçine olması gereken renkleri koyduk, tasarımlar koyduk. Yapılan yanlışları madde madde yazdık.
Peki sonrası ne olacak? Yönetim neden böyle bir şeyi umursasın mesela? Nike neden yıllık 7,75M€ verdiği takımın formasına renklerine başkasını karıştırsın? Hazırlayacağımız potansiyel sunumun bir ağırlık oluşturacağın herhangi bir teminatı var mı?
Velev ki yönetimde bir farkındalık yarattık, Nike "Yoo biz böyle uygun gördük çünkü pazarlama departmanımız böyle bir şeyin daha doğru olduğuna karar verdi." dese ne yapabiliriz?
Store konusunda kesin farklılık yaratabiliriz ama iş formaya gelince o kısmını benim mantığım almıyor. Forma konusunda bizim yapabileceğimiz hiçbir şey yok, yönetimin yapabileceği tek şey ilişkileri düzeltmek. Nike bir kombin mi tasarladı, o giyilecek. Nike özel bir tarih mi belirledi? Ona uyulacak. Oradan sonrası gelir zaten. Gerekirse yönetim pazarlama ücreti 500 000 €'dan feragat edecek, "Pazarlamayı da siz yapın, fotoğrafı siz çekin, tarihi siz belirleyin." diyecek. "Bize parçalı formamızı yapın da gerisi sizde." diyecek.
Düşündükçe, parçalının rengi anlamsız bir yere seyretti ama dünyanın en büyük iki üreticisinden biri olan Nike bilmiyor da biz mi biliyoruz bu işi diye soruyorum kendime. Olay renkte falan değil, olay formayı pazarlayamamada. PSG formasına bakıyorsun, kollara kırmızı çizgi ekleyelim de değişik dursun derken mor kol yapmış adamlar. Ama pazarladılar formayı, ilginç görsel yaptılar, son teknoloji kullandılar, bir şekilde taraftar yedi bu formayı.
Tanıtım büyük fiyasko oldu, ucuzluk akıyor.